Sposób przygotowania

Ciasto francuskie w rulonie kroimy na wąskie 2 cm paski, układamy na jednym końcu oliwkę i zwijamy w ślimak.Piec w temp. 180 stopni około 15-20 minut na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    :( nie wiem czy bym to zjadła
  • 0
    original
    Opublikowano

    gośka

    nie lubie oliwek ale wyglada fajnie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    brzmi fajnie, ciekawe jak smakuje?:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    wielka to draka zjeść ślimaka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    apetyczne danko
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !