Sposób przygotowania

Jabłka obrać, pokroić w ósemki. Ciasto francuskie pokroić na kwadraty. Ułożyć na nich jabłka, posypać cynamonem. Ciasto złożyć wzdłuż przekątnej - tak, aby powstały trójkąty. Skleić o bokach. Wierzch posmarować białkiem i posypać cukrem kryształem. Wstawić do nagrzanego do 180-200st.C. piekarnika, na ok 20 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Łukasz20

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    coś dla mnie... robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !