Sposób przygotowania

Owoce pigwy myjemy, kroimy na połówki, wycinamy z nich gniazda nasienne. Pokrojone owoce przekładamy do dużego słoja, zalewamy spirytusem i odstawiamy na co najmniej tydzień. Następnie mieszamy całość, dolewamy wódkę, dosypujemy pozostały cukier, dokładnie mieszamy. Odstawiamy na co najmniej 40 dni. Po upływie tego czasu odcedzamy i rozlewamy do butelek.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszności... :))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    jeszcze nigdy nie piłam
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    wygląda na smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    mniam ... :) Zdrówko !!
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajne mozna spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    coś dla mnie ,lubię nalewki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Damian19

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    dragonfly

    można spróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    będę korzystała z przepisu
  • 0
    original
    Opublikowano

    matesko

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pewnie super smakuje :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !