Sposób przygotowania

Mięso myjemy, oczyszczamy a następnie kroimy w kostkę. Olej połączyć z mąką i dodać przyprawy. W takiej marynaty wkładamy mięso na ok 30 min. Warzywa umyć, które trzeba obrać i pokroić. Marchewkę w słupki, paprykę w kostkę, pieczarki w plasterki, cebulę w piórka. Dodać kiełki oraz groszek. Na patelni rozgrzać olej i podsmażyć mięsko. Gotowe przełożyć na talerz. Na tłuszcz z mięsa wylać marynatę oraz dodać warzywa i smażyć. Pod koniec smażenia dodać mięsko i poddusić jeszcze kilka minut. Podawać ciepłe. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !