Sposób przygotowania

Kalafior podzielić na różyczki i ugotować na parze.Cebulkę pokroić i zeszklić na maśle.Kalafior rozdrobnić widelcem dodać pozostałe składniki ,doprawić do smaku i wymieszać.Uformować klopsy ,panierować w bułce tartej i smażyć na oleju.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    bardzo dobre klopsy,polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    Jadłam są wyśmienite!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    będę musiała wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    bardzo fajnie wyglądają!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Też wypróbuję, pysznie wyglądają :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    dobry pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    naprawdę świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    na pewno wypróbuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    fajne
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    czasami tak robię .
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo je lubię.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !