Sposób przygotowania

Kapustę pokroić na kawałki, pomidora i ogórka wg uznania. Marchew obrać, zetrzeć na grubej tarce. Natkę drobno posiekać. Wymieszać wszystko razem. Oliwę zmieszać z ziołami i odrobiną octu winnego. Zalać surówkę.Podawać do obiadu lub jako przystawkę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Kazda wersja surówki z kapusta pekińską jest moją ulubioną :)
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo lubię taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    wygląda super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mniam, mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta51

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    wygląda apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    smakowicie wyglada
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    świetna jest
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marek6

    Dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    W takiej wersji jeszcze nie jadłam pekińskiej...
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyśmienita

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !