Sposób przygotowania

Kapustę siekamy i wrzucamy do wody osolonej, gotujemy na małym ogniu. Gdy się gotuje wrzucamy smalec i mieszamy aż się razem zmiesza. Do smaku dodajemy kminek i ocet. Gotujemy i dusimy jeszcze aż kapusta zmięknie,

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    remprzem

    smalec wrzucamy po odcedzeniu kapusty !!!!!!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo interesujący przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    tylko na młodą kapustke trzeba poczekac do wiosny:(
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !