Składniki:
filet rybny | 4 szt |
szpinak na maśle | |
parmezan | 1 opakowanie |
serek topiony śmietankowy duży | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 5 łyżek |
sól i pieprz | do smaku |
sos koperkowy | 1 (z torebki) |
filet rybny | 4 szt |
szpinak na maśle | |
parmezan | 1 opakowanie |
serek topiony śmietankowy duży | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 5 łyżek |
sól i pieprz | do smaku |
sos koperkowy | 1 (z torebki) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: