Sposób przygotowania

Ugotowaną fasolkę dać do miski z groszkiem, kukurydzą i cebulą. Dobrze wymieszać i odstawić na moment.

Do rondelka dać cukier, ocet, olej, pieprz, sól i czosnek i doprowadzić do wrzenia ciągle mieszając. Gotować aż się cukier rozpuści i odstawić.

Gorącym wywarem polać obficie warzywa i dać na noc do lodówki.

Następnego dnia będzie idealna.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Bardzo smaczna i kolorowa sałatka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Fajna, podoba mi się :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    pyszność
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    bardzo fajne składniki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ciekawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !