Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuscić w 1,5 l wrzącej wodzie,owoce włożyc do naczynia i gdy galaretka zacznie gęstnieć zalać nią owoce i wstawić do lodówki,w małej ilości zimnej wody rozuścić żelatynę,połaczyć z jogurtemi zalać owoce i ponownie schłodzić,kiedy masa zastygnie,wyjąć z naczynia.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    bardzo dobra!
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    brzmi bardzo smacznie!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    pewnie smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !