Sposób przygotowania

Granulat przygotować według przepisu na opakowaniu, wystudzić go. Szpinak rozmrozić, płatki kukurydziane pokruszyć. Cebulę obrać, pokroić w kostkę i zeszklić na oleju. Granulat wymieszać ze szpinakiem, rozdrobnionym twarogiem, jajkiem, cebulą, bułką tartą, płatkami i mąką. Doprawić solą, pierzem, papryką i czosnkiem. Uformować kotlety i usmażyć na oleju.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Zrobię, ale bez cebuli :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !