Składniki:
polędwica wieprzowa | 40 dag |
cebula biała | 1 szt |
mąka pszenna | 15 gram |
smietana 18% | 1 do smaku |
sól | 1 do smaku |
pieprz | 1 do smaku |
olej do smażenia | 1 szt |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | 1 do smaku |
polędwica wieprzowa | 40 dag |
cebula biała | 1 szt |
mąka pszenna | 15 gram |
smietana 18% | 1 do smaku |
sól | 1 do smaku |
pieprz | 1 do smaku |
olej do smażenia | 1 szt |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | 1 do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: