Sposób przygotowania

Na rozgrzaną patelnię wrzucamy pomidory z puszki, dodajemy paprykę pokrojoną w kostkę i dusimy ok 10 min. Przyprawiamy solą ziołową i tymiankiem. Po tym czasie dorzucamy oliwki przekrojone na pół, kapary i dusimy jeszcze 2-3 min. Makaron ugotowany w lekko osolonej wodzie polewamy powstałym sosem oliwkowo-kaparowym.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    moje smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    na pewno pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !