Sposób przygotowania

Rozpuszczamy cukier w niewielkiej ilości , jak do karmelu . Kiedy odparuje woda wsypujemy ziarna sezamu, dodajemy miód i mieszamy.Cienką warstwą wyłóż masę sezamową na natłuszczoną blachę , czekamy chwilkę a następnie pokroić zanim całkowicie zastygnie.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo smaczne ,uwielbiam sezamki
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Też bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    AnielskaSlodycz

    bardzo dobre.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !