Podkręć Smak Wielkanocy

Sposób przygotowania

spód:
suchary zmielić i połączyć z nutellą. gotową masę rozprowadzić łyżką na blaszce.
warstwa serowa:
żelatynę rozpuścić w połowie szklanki kompotu i jak ostygnie połączyć z serkiem waniliowym. wlac na spód. wstawić do lodówki
masa z bitej śmietany
żelatynę rozpuścić w małej ilości gorącej wody. ubijamy śmietane i łączymy z wcześniej przygotowana żelatyną. masę nakładamy na serki waniliowe. odsączamy wiśnie i kładziemy na śmietanę. podgrzewamy kompot i w nim rozpuszczamy galaretki. tężacą galaretkę wylewamy na ułożone wiśnie.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    aż ślinka leci
  • 3
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    muszę je wypróbować!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    misia53

    Wspaniale
  • 1
    original
    Opublikowano

    Margo1

    wygląda apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirosława5

    dziękuję :):):)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    smaczne ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    smaczne ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mirosława5

    :):):)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale apetyczne ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Bardzo ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !