Sposób przygotowania

Margaryne roztopić w rondlu, dodać wode i cukier, zagotować. Zdjąć z ognia dodać cukier waniliowy, kakao i mleko w proszku. Wymieszać. Dodać bakalie i pokruszone herbatniki. Wylać do formy

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    lubie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !