Sposób przygotowania

Groch zalac wrzaca woda i zostawic na 2godz. pozniej ugotowac, wymieszac z tluszczem, doprawic do smaku przelozyc do zaroodpornego naczynia, oblozyc piana z bialek i zapiec.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek72

    Witam, specjalnie zalogowałem się, by co nieco napisać odnośnie tego przepisu. Otóż przepis "zerżnięto" toczka w toczkę z książki H. i D. Dębskich pt. "Obiady na każdy dzień roku". Nie jest sztuką przepisywanie, lecz wykonanie potrawy i jej ewentualne zmodyfikowanie wg. gustu i smaku. Zapewne Pani "asiunia_d1wp" nie raczyła nawet spróbować przygotować tego posiłku. Pozdrawiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !