Sposób przygotowania

BIAŁKA UBIJAMY Z CUKREM DODAJĄC PO JEDNYM ŻÓŁTKU. NASTĘPNIE DODAJEMY 2 SZKL MĄKI - MIESZAMY. DODAJEMY OLEJ I 1 SZKL MĄKI POMIESZANĄ Z PROSZKIEM DO PIECZENIA I SODĄ. MIESZAMY. NA KOŃCU DODAJEMY JABŁKA I ORZECHY. DOBRZE WYMIESZANĄ MASĘ WYKŁADAMY DO BLASZKI I PIECZEMY.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to może być dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ciekawa nazwa... i pewnie super smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    może być dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super przepis na pewno spróbuję, pozdrawiam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    fajna nazwa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    to może być dobre ciacho
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciasto z olejem jest dobre bo wilgotne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !