Sposób przygotowania

Młode ziemniaki obrać, ugotować na półtwardo w dużej ilości osolonej wody. Odcedzić. Do odcedzonych ziemniaków wlać śmietanę, wsypać połowę zieleniny, przemieszać i pod przykryciem krótko podgrzać. Od razu wyłożyć ziemniaki na talerze, posypać zieleniną, podawać z kefirem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    o mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takie ziemniaczki z koperkiem to coś pysznego.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    uwielbiam takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pacia

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    pyszności
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    moja mamusia takie kiedyś robiła ale meliśmy dużo swojej smietanki .... muszę odswieżyć pamięć ,bo są pyszne takie ziemniaczki i nic już do nich nie potrzeba

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !