Sposób przygotowania

Majonez dokładnie mieszamy z chrzanem ze słoika i jogurtem naturalnym. Odstawiamy do lodówki na 1h, po tym czasie jest gotowe do spożycia.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszny taki sosik do jajek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    A u mnie chrzanik w ogrodzie rośnie... :).
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Czasami tak sobie mieszam ale tylko chrzan z majonezem i do mięska pieczonego super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    super dodatek
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !