Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, przekrajamy wzdłuż, wyjmujemy żółtka.

Żółtka ucieramy z czerwonym pesto na jednolitą masę a następnie faszerujemy nią połówki jajek.

Dekorujemy oliwkami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Anula1

    Apetyczne jajeczka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Jeszcze takich nie robiłam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo smacznie
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    apetycznie
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !