Sposób przygotowania

Ubić białka dodać cukier i żółtka. Ubijać tak długo aż nie będzie ciasto spadać z łyżek z miksera. Mąkę przesiać wymieszać z proszkiem ,powoli dodawać do jajek i mieszać. Wylać na blachę wyłożoną papierem. Pieczemy około 20 min w 170 st.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    na taką blachę to świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Wypróbowałam Twój biszkopt , bardzo dobry!
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dobry przepis to podstawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    no i bazę po pyszne ciasto mamy:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pieknie i rowno wyrosl
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pycha biszkopcik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !