Sposób przygotowania

Galaretkę wraz z żelatyną i cukrem rozpuszczamy w szklance gorącej wody. Często mieszamy i studzimy. Gdy zaczyna zastygać, wlewamy do niej dwa duże jogurty naturalne, mieszając lekko trzepaczką. Na koniec wsypujemy jagody. Wlewamy do natłuszczonej masłem formy i wstawiamy do lodówki na kilka godzin.

Spróbuj również

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszny i delikatny deser !
  • 6
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    wspaniały i delikatny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lekki i delikatny po prostu pyszny!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    4muffins

    Jaki fajny , szkoda ze nie ma już jagód...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie wyglada mam pytanie czy mozna tez uzyc do tego jagod mrozonych?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Oczywiście, z mrożonymi tez będzie dobry
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    To takie delikatne:) już żałuje,że nie mam jagód.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lekki, pyszny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    mniam ale pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny i delikatny deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Smaczny deser;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    z chęcią zjadłabym kawałeczek;)
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ale apetyczny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Granita

    rewelacyjny...lekki i smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetny lekki deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !