Sposób przygotowania

Herbatę zalać koniakiem i odstawić na 10 dni. Po tym czasie przefiltrować nalew i zasypać cukrem , cukrem waniliowym i zalać wódką. Rozlać do butelek i odstawić na dwa tygodnie w ciemne miejsce.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Ciekawy przepis. Chyba wypróbuje go, chociaż jest tu koniak, aj anie lubię koniaku.
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    ciekawa
  • 6
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pycha!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Ciekawy przepis na nalewkę z herbatą:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    twoje nalewki są pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super!
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszna
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    ciekawa w smaku!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    ciekawa w smaku!
  • 3
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ciekawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    takiej jeszcze nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !