Sposób przygotowania

Jarzębinę obrać i dać do słoja. Dodać sok z cytryny i starta skórkę. Wsypać cukier i dolać alkohol. Wszystko wymieszać. Po tygodniu przefiltrować i przelać do butelek.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniała!
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z tego co słyszałam owoce jarzębiny powinno się zbierać po pierwszych przymrozkach, lub po zebraniu przemrozić w lodówce inaczej zawierają w sobie jakie szkodliwe substancje
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszna i aromatyczna
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszna i aromatyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super!
  • 3
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    Ale z tym obieranie jarzebiny to chyba przesada, wystarczy oberwać owoce i opłukać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !