Sposób przygotowania

Jeżyny oczyścić, dać do słoja. Wsypać cukier. dodać wanilię i wódkę. Po tygodniu przefiltrować wódkę i zlać do butelek.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo aromatyczna nalewka !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mundek1011

    wypiło by sie !
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    bardzo aromatyczna!
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    superowa!
  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    hmmmm palce lizać!
  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    hmmmm palce lizać!
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolajka

    jest pyszna, (o ile alkohol może być pyszny), ma piękny kolor i zapach.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    rewelacja!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    rewelacja!
  • 4
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam takie wynalazki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    uwielbiam jeżynówkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !