Sposób przygotowania

Kisiel ugotować tak jak na opakowaniu kisiela napisane, dodając najczęściej 6 łyżek cukru. Wiśnie wydrylować i zostawić sok. Pod koniec gotowania wrzucić dwie szklanki umytych i wydrylowanych wiśni. gotować kilka minut. Wlać sok z wiśni, który zostanie od drylowania. Wlac do miseczek. Udekorować bitą śmietaną.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    suoer, dziekuje za przespis
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    kisiel zawsze chętnie zjem
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    uwielbiam kisiel
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    bardzo lubię kisiel
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sundaytn

    jami!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila18

    idealny deser:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !