Sposób przygotowania

Kurki dokładnie myjemy.Większe grzyby kroimy na pół.Cebulę obieramy i kroimy w kosteczkę.W rondlu rozgrzewamy olej i masło.Szklimy cebulę , dodajemy kurki. Podlewamy kilkoma łyżkami wody.Dusimy na małym ogniu 30 minut.Doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy śmietanę i dusimy parę minut.Z mąki robimy zasmażkę dodajemy do kurek , mieszamy i zagotować.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Chyba trzeba wybrać się na grzyby.
  • 5
    original
    Opublikowano

    aginaa

    moja ulubione
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    bardzo lubię kurki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dariusz8

    pyszne kurki
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    wygladaja znakomicie...
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam je
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    smaczne to

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !