Sposób przygotowania

Kawę, cukier oraz kakao zalać zimną wodą po czym podgrzewać.
Gdy woda zacznie się gotować szybko zdjąć z ognia i rozlać do filiżanek.
Posypać cukrem waniliowym i zrobić na wierzchu kleksa z bitej śmietany.
Bita śmietana: do śmietany dodać cukier puder i ubijać do czasu aż zrobi się gęsta i sztywna.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    to jest dopiero ciekawy przepis zaraz pędzę go wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    nie piłam nigdy takiej kawy :) ale zaraz wypróbuje :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    a bardzo fajne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    ciekawe połączenie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    spróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Myszka75

    koniecznie trzeba spróbować!
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    trzeba spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    dziś wypróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    orginalne
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    muszę wypróbowac

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !