Sposób przygotowania

Rozdrabniamy truskawki w malakserze lub mikserem. Dodajemy sok jabłkowy i cukier i miksujemy aą będzie mus. Dajemy do rondelka i na wolnym ogniu czekamy aż zgęstnieje. Na końcu cedzimy aby nie było pestek. Idealny do deserów owocowych, naleśników, sufletów.

Komentarze

  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    super przepis:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    nie znam tej ali
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    pyszny!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kuba10019961

    fajny przepis ;)))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !