Sposób przygotowania

z maki, jajek, soli, oleju i czesci mleka robimy ciasto. Mleko dolewamy stopniowo by ciasto mialo odpowiednia gesta konsystencje. Jablka myjemy obieramy, wydrazamy gniazda i kroimy krazki. Krazki zanurzamy w ciescie i smazymy na rozgrzanrj patelni. Posypujemy cukrem pudrem przed podaniem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super można wypróbować z innymi owocami
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    lubię i robię czasem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbigniew1975

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !