Sposób przygotowania

cebulę obieramy,drobno siekamy i podsmażamy na rozgrzanej oliwie.wlewamy bulion i zagotowujemy.paprykę kroimy w kostkę.fasolkę myjemy,odcinamy końcówki,kroimy na kawałki.gotujemy w małej ilości wody.miksujemy na gładki krem.kalafiora i brokuły myjemy,dzielimy na różyczki,wkładamy do bulionu z cebulą i gotujemy ok. 15 min.dodajemy paprykę i wlewamy krem z fasolki.doprawiamy solą i bazylią.przed podaniem posypujemy parmezanem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super! Głosik!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ciekawa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moja ulubiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !