Sposób przygotowania

Margarynę z cukrem utrzeć do do białości. Pod koniec dodać żółtka i jeszcze ucierać. Wymieszać mleko z ubitą pianą i orzechami zmieszanymi z bułką tartą i proszkiem. Piec na szerokiej blasze ok. 20 minut. Zimne polać lukrem lub polewą czekoladową. Posypać zsiekanymi orzechami. Po zastygnięciu wykrywać szklanką półksiężyce.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    spróbuje zrobić
  • 7
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ja też ;-)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    lubię rogaliki
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    rogaliki zawsze chętnie jem
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !