Sposób przygotowania

RYŻ GOTUJEMY WG.PRZEPISU NA OPAKOWANIU ,ODCEDZAMY I CZEKAMY JAK WYSTYGNIE.MAMY CZAS ABY PRZYGOTOWAĆ SOS DO SUPLLI MIANOWICIE NA ROZGRZANY OLEJ WRZUCAMY CZOSNEK BARDZO DROBNO POSIEKANY I RUMIENIMY GO NA ZŁOTY KOLOR,DODAJEMY KONCENTRAT POMIDOROWY I ROZRZEDZAMY GO Z PÓŁ SZKLANKI WODY ,DODAJEMY KOSTKE KUCHAREK I GOTUJEMY NA MALYM OGNIU PRZEZ 15 MIN.GDY OSTYGNIE SOS ŁĄCZYMY Z OSTYGNIĘTYM RYŻEM,WBIJAMY DWA SUROWE JAJKA I DOKŁADNIE MIESZAMY.FORMUJEMY MAŁE KULECZKI A DO ŚRODKA DODAJEMY SER ŻÓŁTY POKROJONY UPRZEDNIO W PASECZKI.OSTATNIĄ CZYNNOŚCIA JEST OBTACZANIE KULECZEK W BUŁCE TARTEJ PO CZYM SMAŻYMY NA PATELNI W DUŻEJ ILOŚCI TŁUSZCZU.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna152

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Pyszne na pewno i do tego ...wygląda!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aneta69

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Buczo007

    Pyszne. Próbowałam :) Polecam
  • 3
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    świetny przepis wypróbuje na pewno
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    ciekawy pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja38

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    misia2

    pycha musi byc

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !