Sposób przygotowania

rabarbar obrać, pokroići wrzucić do wody, dodać cukier i gotować. Jak puści soki dodać połówkę cytryny i dalej gotować. im więcej damy rabarbaru tym lepszy kompot, później wyciągnąć cytrynę. gotowy gdy nabierze ładnego koloru i nie wodnistego smaku. można wrzucić także kilka śliwek na smak

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    robię taki sam! pyszny jest :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    też gotuję :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    lubię i też robię
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne dobre napewno
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !