Sposób przygotowania

Przyrządzamy masę nalesnikową, smażymy nalezniki. Następnie twaróg widelcem pokruszyć, polać jogurtem, wymieszać na jednolitą masę, potem dodać posiekany szczypiorek i koiperek. Nadziewać nalesniki - podawać na zimno.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo smaczne , robiłam.
  • 8
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Pewnie są przepyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    musza smakowac dobrze!
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Interesujący pomysł.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    Super, musi być pyszne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !