Sposób przygotowania

Jajka ubij z mlekiem, masłem i miodem. Mąkę wymieszaj z proszkiem do pieczenia i solą. Wlej płynne składniki do suchych i wymieszaj. Dodaj jagody, zamieszaj. Formę do muffinek powykładaj papilotkami. Do każdego zagłębienia nakładaj po 2 łyżki ciasta. Wierzch posyp cukrem i płatkami migdałowymi. Wstaw formę do piekarnika, piecz w temp. 180 st. przez 25 min.

Komentarze

  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Wyśmienite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Lulus20

    pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    ale fajne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    musi byc smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Poproszę jedna :)
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ładnie wygladaja:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    uwielbiam muffinki, ale takich jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wyśmienite
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Wyglądają przepysznie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    piękne i na pewno smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    mniam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    lubię takie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pyszne babeczki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    muszą być smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo ładne i pewnie też smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !