Sposób przygotowania

Z podanych składników wymieszać ciasto na jednolitą masę na końcu dodać pokrojone w kostkę jabłka. Smażyć na oleju, gotowe placki posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Dodałabym sodę, albo proszek do pieczenia do ciasta, będą racuszki pulchniejsze
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Wprost uwielbiam!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    bardzo lubie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    lubie
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smak dzieciństwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    często robię racuchy bo jabłka obrodziły w tym roku:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha, bardzo lubię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !