Sposób przygotowania

CIASTO
Rozpuścić drożdże ciepłą wodą, potem dodać składniki i wyrobić ciasto, odstawić je na 20 minut do wyrośnięcia.
Pieczarki poddusić, cebulę pokroić w piórka i usmażyć na złoty kolor.
Kiełbasę pokroić w plasterki.
Ciasto kładziemy na dużą blachę, smarujemy je koncentratem pomidorowym, na to kładziemy wszystkie składniki i posypujemy serem żółtym.
Włożyć pizze do piekarnika i piec
w 220 stop.
Gotową pizzę polać keczupem i sosem czosnkowym.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Uwielbiam pizze, na pewno wypróbuję Twój przepis :)
  • 6
    original
    Opublikowano

    plocia

    takie są lepsze niż w pizzeriach
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wprost pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !