Sposób przygotowania

Czereśnie umyć i wydrylować. W garnku zagotować wodę z goździkami, po zagotowaniu dodać cukier i wymieszać aż się rozpuści. Czereśnie wrzucić do słoików 0,3 l zakręcić i zagotować.
Wydrylowane czereśnie świetnie nadają się do ciast czy lodów.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    czemu te czerwśnie takie jasne?
  • 3
    original
    Opublikowano

    plocia

    Marzenka jasne bo mam taką odmianę :)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Też się zaciekawiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Fajnie wyglądają:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tak jeszzce nierobiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    do dekoracji fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    mniam,
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    Uwielbiam te czereśnie :)) Poczęstujesz? :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    super na zimę
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ekstra
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    super, lubie takie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    calineczka

    Uwielbiam takie wisionki :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ma-pl

    już się nie mogę doczekać świeżych czereśni
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Iwona44

    smak dzieciństwa normalnie :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    czereśni nigdy nie drylowałam,super
  • 3
    original
    Opublikowano

    plocia

    Witam i dziękuję za odwiedzenie mojego przepisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    bardzo smaczne są takie czereśnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !