Sposób przygotowania

Z podanych wyżej składników wyrobić na stolnicy ciasto drożdżowe o gęstości takiej jak na piergi.. Toczyć cienkie wałeczki składać na połowe skręcić jak sznurek i kłaśc na blasze wysmarowanej masłem Posmarować rozmąconym jajem, posypać kminkiem i upiec na jasnozłoty kolor w niezbyt gorącym piekarniku ;]]

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajna nazwa:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    czyta się smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    DOBRUTKIE
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !