Sposób przygotowania

Żółtka utrzeć mikserem z cukrem pudrem i dodawać po łyżce mascarpone. Kawę połączyć z amaretto. Biszkopty zanurzać w kawie krótko i układać w foremce warstwami . Pierwszą posypać kakao. Rozsmarować połowę masy i tak samo postąpić z druga warstwą biszkoptów. Wyłożyć pozostały krem i wierzch posypać reszta kakao. Schłodzić w lodówce ok. 2 godzin.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    Pyszne uwielbiam tiramisu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Co za pyszności !
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    zajaczekjz

    Super Pychotka:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marek6

    super ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monia87

    lubię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !