Przepis i sposób przygotowania na: Racuszki twarogowe
Przepis pochodzi z drugiej części książki Gotuj zdrowo i ze smakiem, dostępnej w Centrach Dietetycznych Naturhouse - partnera merytorycznego Strefy Zdrowej Kuchni serwisu DoradcaSmaku.pl.
twaróg | 250 g |
jajko | 1 szt. |
miód | 1 łyżeczka |
aromat waniliowy | 1 kropla |
Soda oczyszczona Prymat | 1 szczypta |
mąka żytnia | 1/4 szklanki |
mleko | 50 ml |
jogurt naturalny | |
owoce | |
konfitura niskosłodzona | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: