Składniki:
zakwas na żur | 1 szklanka |
wywar z kurczaka | 1 litr |
czosnek | 2 sztuki |
ziele angielskie | 5 ziaren |
majeranek | 1 łyżeczka |
sól | 1 do smaku |
jaja | 4 sztuki |
kiełbasa biała | 4 sztuki |
boczek wędzony | 30 dkg |
śmietana 30% | 250 ml |
zakwas na żur | 1 szklanka |
wywar z kurczaka | 1 litr |
czosnek | 2 sztuki |
ziele angielskie | 5 ziaren |
majeranek | 1 łyżeczka |
sól | 1 do smaku |
jaja | 4 sztuki |
kiełbasa biała | 4 sztuki |
boczek wędzony | 30 dkg |
śmietana 30% | 250 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: