Sposób przygotowania

Bakłażany umyć, obrać i pokroić w plastry grubości ok. 1 cm, lekko obsmażyć na oleju, opruszyć solą i pieprzem. Jajka ubić w misce i wymieszać z serem i mlekiem, posolić. Podsmażone bakłażany ułożyć w naczyniu żaroodpornym, zalać jajkami i zapiec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Podawać z sosem przygotowanym z koncentratu pomidorowego wymieszanego z drobno posiekanym czosnkiem, oliwą, pieprzem, solą i cukrem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 3
    original
    Opublikowano

    plocia

    Jak dla mnie nowość ale smacznie się zapowiada
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    to chyba nie dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !