Sposób przygotowania

Ugotowane do miękkości buraki ostudzić, obrać, zetrzeć na grubej tarce jarzynowej. Cebulkę drobno posiekać, ogórki pokroić w drobne paski. Wszystkie składniki wymieszać olejem i szczypiorkiem. Przyprawić do smaku sokiem z cytryny, solą i cukrem. Podawać jako dodatek do obiadu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    świetna sałatka
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    zawsze i wszędzie ją lubię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam buraczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda apetycznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !