Sposób przygotowania

Płaty śledziowe obrać ze skóry posmarować musztardą nałożyć kawałek ogórka i zwinąć.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Super wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    pyszna zakgryzka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    Wyszło ci to super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    niezłe!!!!!!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    fajnie wyglądaja.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !