Sposób przygotowania

Z pieczarek usunąć trzonki. Cebulę posiekać i poddusić na maśle. Dodać zmiażdżony czosnek i pokrojone drobno nóżki grzybów. Poddusić około 5-10min. Orzechy uprażyć na suchej patelni i dosyć drobno posiekać. Wymieszać Cebulę i trzonki pieczarek z pokruszonym serem i orzechami. Doprawić do smaku solą, pieprzem i tymiankiem. Masą faszerować kapelusze pieczarek. Ułożyć je na pergaminie i piec w temp. 180-200stopni, aż będą miękkie (około 15-20min).

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo ciekawe połączenie składników.
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    pewnie są smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniammm;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !