Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 8 filetów z lucjana czerwonego - użyliśmy filetów z dorsza, 10 dag masła, 2 posiekane cebule, 2 roztarte ząbki czosnku, sok z dwóch limonek, 3 łyżki musztardy, sól i pieprz do smaku.

SPOSÓB WYKONANIA: Na rozpuszczonym maśle podsmażyć cebulę, dodać czosnek, sok z limonki, musztardę, sól i pieprz. Sosem posmarować filety i grillować.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    musi byc niebianskie!
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    wspaniale wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    jak nie lubię, tak z chęcią bym skosztowała

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !