Przepis i sposób przygotowania na: Kokardki zapiekane z pulpecikami i mozzarellą
Kroki postępowania
Smacznego ;)
mięso mielone | 500 g |
makaron kokardki | 300 g |
cebula | 1 |
zielona papryka | 1/2 |
pomidory krojone w zalewie | 1 puszka |
bulion | 250 ml |
śmietana | 2 łyżki |
ketchup | 1 łyżka |
musztarda | 1 łyżka |
jajko | 1 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szklanki |
majeranek | 1 łyżeczka |
starty ser | 4 łyżki |
mozzarella | 125 g |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: